A joghurtot tedd egy nagy tálba, és keverd el benne a vaníliás cukrot és a mézet, hogy egyenletesen édes legyen.
Ha nem szereted túl édesre, csökkentsd a méz mennyiségét, és próbálj meg egy kis juharszirupot használni!
A friss citromot reszeld le, majd a levét is facsard ki, és add hozzá a joghurthoz.
A citrom frissítő ízt ad a joghurtnak, így tökéletes nyári édességgé válik.
A friss mentát aprítsd fel, és szórd a joghurtos keverékhez. Keverd össze alaposan.
A menta frissessége segít kiemelni a citrom savanykás ízét, és egy különleges ízélményt ad.
Tedd hozzá a probiotikus joghurtkultúrát, és jól keverd össze a masszát. Ügyelj arra, hogy a kultúra teljesen feloldódjon.
Ha nem találkozol probiotikus joghurtkultúrával, egy kis natúr joghurtot is használhatsz az erjedési folyamat beindításához.
Tedd a joghurtot hűtőbe, és hagyd állni legalább 4-6 órán keresztül, hogy a kultúrák elkezdjék kifejteni hatásukat és megszilárduljon.
Minél hosszabb ideig áll a joghurt, annál sűrűbb és ízesebb lesz!
Tálalás előtt friss citromhéjat reszelhetsz a tetejére, hogy fokozd a friss ízt, és egy kis extra mentát is szórhatsz rá díszítésként.
A friss citromhéj fokozza a citromos ízt, míg a menta segít megőrizni a joghurt frissességét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.