Az epreket mosd meg alaposan, majd vágd fel kisebb darabokra.
Ha szeretnéd, egy kevés mézet is adhatunk az eperhez, hogy jobban kiemelje az édes ízt.
A natúr joghurtot egy tálba öntjük, majd hozzáadjuk a fahéjat, a mézet, a vaníliás cukrot és a probiotikus joghurtkultúrát.
Probiotikus joghurtkultúrát általában az egészségboltban találunk, és segíti a joghurt erjedését.
A hozzávalókat jól keverd össze, hogy egyenletesen eloszoljanak.
Ha szeretnéd, egy botmixerrel is pürésítheted a joghurtot, hogy simább állagot kapj.
Tedd a joghurtot hűtőbe, és hagyd pihenni legalább 2-3 órán keresztül, hogy az ízek összeérjenek és a probiotikus kultúra dolgozhasson.
A probiotikus joghurtot legjobban hűtve tárold, hogy megőrizzük a jótékony hatását.
Tálald a joghurtot a friss, feldarabolt eperrel, és szórj rá egy kis extra fahéjat, ha szeretnéd.
Tálalás előtt friss menta levelekkel is díszítheted, hogy színesebb és frissebb legyen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.