A natúr joghurtot öntsd egy tálba, és hagyd szobahőmérsékleten 10-15 percig állni, hogy könnyebben elkeverhető legyen.
Szobahőmérsékleten a joghurt jobban kiemeli a fahéj és kókusz aromáit.
Add hozzá a mézet, a vaníliakivonatot és a fahéjat a joghurthoz, majd keverd simára.
A fahéjat szitán keresztül szórd bele, így nem csomósodik.
Szórd bele a kókuszreszeléket, és újra keverd át alaposan, hogy a kókusz egyenletesen eloszoljon az italban.
A kókuszreszeléket akár piríthatod is egy száraz serpenyőben, így még intenzívebb aromát kapsz.
Fedd le a tálat, és tedd a hűtőbe legalább 20 percre, hogy az ízek összeérjenek.
Minél tovább pihen a hűtőben, annál harmonikusabb lesz az ital – akár előző este is elkészítheted.
Tálalás előtt keverd át újra, és öntsd poharakba. A tetejére megszórhatsz kevés kókuszreszeléket díszítésként.
Tálaláshoz használj átlátszó poharat, így szépen látszik a krémes textúra és a kókuszszemcsék.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.