A kefirt öntsd egy tiszta üvegbe, majd tedd hozzá a friss kakukkfüvet. Hagyd a kefirt 24 órán keresztül hűvös, sötét helyen érlelődni, hogy a kakukkfű teljesen átjárja a folyadékot.
Ha erősebb kakukkfű ízt szeretnél, hagyd hosszabb ideig érlelődni.
Miután a kefir átitatódott a kakukkfűvel, szűrd le a kakukkfű ágakat, majd add hozzá a mézet és a citromlevet. Keverd össze alaposan.
A méz és a citrom frissessége jól kiegészíti a kakukkfű aromáját. Ha nem szereted az édes ízt, a mézet el is hagyhatod.
Tálald a probiotikus kefirt egy pohárba. Frissen a legfinomabb, de akár hűtve is fogyasztható.
A kefir gazdag probiotikumokban, így segíti az emésztést és erősíti az immunrendszert.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.