A kombucha tea alapot öntsd egy nagy üvegedénybe.
A kombucha tea alapot a boltban vásárolhatod, vagy elkészítheted a saját kombucha alaptáptalajodból.
A kivit hámozd meg, vágd fel apró darabokra, majd tedd bele az üvegedénybe a kombuchával.
A kivi természetes savasságot ad, és jól illik a kombuchához, miközben frissíti és gazdagítja az ízt.
Adj hozzá egy kevés friss gyömbért és lime levét a kombuchához.
A gyömbér segít erősíteni a kombucha probiotikus hatását, és fűszeres, friss ízt ad a keverékhez.
Öntsd hozzá a cukrot, hogy elősegítse a fermentálási folyamatot, majd jól keverd össze.
A cukor a kombucha fermentálásának elengedhetetlen része, hiszen a baktériumok ezt fogyasztják.
Fedj le egy ruhával, és hagyd a kombuchát fermentálódni 2-3 napig szobahőmérsékleten.
Minél hosszabb ideig fermentálódik, annál erősebb probiotikus hatása lesz.
A fermentálás után szűrd le, hogy eltávolítsd a gyümölcsöket és az egyéb részecskéket, és tálald.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.