Öntsd a kefirt egy keverőtálba, majd hagyd állni szobahőmérsékleten 10-15 percig, hogy az ízek jobban összeérjenek.
A langyosabb kefir jobban átveszi a gyümölcsök aromáját, és könnyebb vele dolgozni.
A málnát mosd meg, majd a felét tedd félre. A másik felét turmixold simára a lime levével, reszelt héjával és mézzel.
A lime héját csak a zöld részből reszeld, a fehér rész keserű!
A gyümölcsös keveréket add a kefirhez, és alaposan keverd össze kézi habverővel, amíg egynemű állagot kapsz.
Finoman keverd, hogy a kefir ne törjön meg, és selymes maradjon.
A félretett málnaszemeket is add a keverékhez egészben, majd óvatosan forgasd bele.
Így harapható, friss málnadarabok is kerülnek az italba – ne turmixold mindet!
Tedd hűtőbe legalább 30 percre. Tálalás előtt újra keverd át, és öntsd poharakba. A tetejét megszórhatod egy kevés lime héjjal.
Semmilyen levél, gyümölcsszár vagy lime karika ne legyen dekorációként – csak a lime héj!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.