Probiotikus zöld tea-ananászos kefir friss mentával díszítve

Probiotikus Zöld tea-ananászos kefir

A zöld tea-ananászos kefir egy különleges ital, amely ötvözi a zöld tea jótékony hatását a probiotikus kefirrel és az ananász friss ízével. Az ital nemcsak frissítő, hanem a probiotikumoknak köszönhetően segíti az emésztést is. A méz adja a természetes édességet, míg a menta frissességet ad a végén. Ez a kombináció nemcsak finom, hanem egészséges is, ideális választás a nap bármely szakában, különösen a melegebb hónapokban.

Előkészület 10 perc
Elkészítés N/A
Teljes 10 perc
150 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 2
200 ml Zöld tea
150 g Ananász
250 ml Kefir
1 ek. Méz
1 ág Friss menta
4 db Jégkockák

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    Készítsd el a zöld teát: forrázd le a zöld teát forró vízzel, majd hagyd hűlni.

    Ne hagyd túl forrni a teát, mert akkor keserűvé válhat. A legjobb, ha 2-3 percig hagyod ázni.

    2

    Az ananászt hámozd meg és vágd fel kis kockákra.

    Friss ananászt használj, hogy az ital friss és ínycsiklandó legyen.

    3

    Egy turmixgépbe tedd bele a zöld teát, az ananászt, a kefirt és a mézet, majd turmixold simára.

    Ha sűrűbbet szeretnél, adj hozzá több ananászt, ha hígabban szereted, akkor egy kis vizet is adhatunk.

    4

    Tálald a turmixot poharakban, és tegyél bele jégkockákat.

    A jégkockák frissítik az italt és hűsítő hatást adnak neki.

    5

    Díszítsd friss mentával, és tálald azonnal.

    A menta friss íze még élvezetesebbé teszi az italt.