A krumplit hámozd meg és vágd kockákra. Egy serpenyőben hevítsd fel az olajat közepes lángon.
A krumplit kisebb darabokra vágva gyorsabban megfő és ropogósabb lesz.
Add hozzá a kockázott krumplit a serpenyőbe, és süsd aranybarnára, időnként megkeverve, hogy minden oldala egyenletesen piruljon.
Ha a krumpli túl olajos, papírtörlővel itasd fel a felesleges zsiradékot a sütés után.
A gombát tisztítsd meg, és szeleteld fel vékonyan. A hagymát apróra vágd, majd add őket a serpenyőbe, amikor a krumpli már majdnem kész.
A gombát ne hagyd túl sokáig a serpenyőben, mert elveszítheti a frissességét és levet ereszthet.
Fűszerezd sóval és borssal. Add hozzá a petrezselymet, és keverd össze alaposan.
A petrezselyem frissessége kiemeli az étel ízét, így érdemes frissen hozzáadni a végén.
Törj két tojást a serpenyőbe, és keverd őket a krumplival és a gombával, hogy a tojás egyenletesen bevonja az összes hozzávalót.
Ha a tojás túl híg, ne keverd túl gyorsan, hogy a tojás ne szétfolyjon.
Pár perc alatt süsd a tojást, amíg meg nem szilárdul. Tálald friss, meleg ételként.
A tojást tálalás előtt díszítheted egy kis extra petrezselyemmel, hogy színt adj a fogásnak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.