A krumplit és a sárgarépát hámozd meg, majd kockázd fel egyenlő darabokra. A hagymát is finomra aprítsd.
A krumplit és sárgarépát egyenlő méretű darabokra vágva gyorsabban megfőnek, és könnyebb lesz egyenletesen pirítani őket.
A szalonnát vágd kis kockákra, és egy nagy serpenyőben hevíts olívaolajat. Add hozzá a szalonnát, és pirítsd ropogósra.
A füstölt szalonna gazdag ízt ad az ételnek, és a zsírjában pirítva a zöldségeket különleges aromát kapsz.
Add hozzá a felkockázott krumplit, sárgarépát és hagymát a serpenyőhöz. Pirítsd őket 10-15 percig, amíg megpuhulnak és enyhén megpirulnak.
Ne zsúfold túl a serpenyőt, hogy a zöldségek egyenletesen piruljanak. Ha szükséges, dolgozz két adagban.
Amikor a zöldségek megpuhultak és megpirultak, keverd bele a krémsajtot. Sózd, borsozd ízlés szerint, és keverd alaposan össze.
A krémsajt krémes, selymes textúrát ad az ételnek, és segít összefogni a zöldségeket.
Tálald a pyttipannát friss petrezselyemmel megszórva. Egy kis friss salátával vagy egy szelet kenyérrel kiváló főétel lehet.
A friss petrezselyem nemcsak szép díszítést ad, hanem friss ízt is hoz az ételbe.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.