Rózsavizes lassi tálalva jégkockákkal

Rózsavizes lassi

A rózsavizes lassi egy különleges, indiai ital, amely frissítő joghurtból, tejből és rózsavízből készül. Az ital enyhén édes, és a rózsavíz virágos illata és íze egyedi élményt nyújt. Ez a lassi tökéletes választás a nyári hónapokra, amikor valami könnyed, de ízes italra vágysz. A jégkockákkal hidegen tálalva igazi frissítő élmény, amit gyorsan és egyszerűen elkészíthetsz.

Előkészület 5 perc
Elkészítés N/A
Teljes 5 perc
250 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 2
250 ml Joghurt
100 ml Tej
2 ek. Cukor
1 tk. Rózsavíz
6 db Jégkockák

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ

    Elkészítési Lépések

    1

    A joghurtot és a tejet tedd egy turmixgépbe.

    A joghurt legyen sűrű, hogy az ital krémesebb legyen.

    2

    Add hozzá a cukrot és a rózsavizet, majd turmixold össze simára.

    A rózsavíz hozzáadásával egy virágos, friss illatot és ízt adhatunk az italnak.

    3

    Tedd hozzá a jégkockákat és turmixold tovább, hogy az ital hideg és frissítő legyen.

    A jégkockák segítenek abban, hogy az ital még hűsítőbb legyen, különösen nyáron.

    4

    Tálald a rózsavizes lassit poharakba, és élvezd azonnal.

    Ha szeretnéd, díszítheted a lassi tetejét egy kis rózsavízzel, hogy még intenzívebb íze legyen.