A marhahĂșst tisztĂtsd meg, majd vĂĄgd fel egyenletes kockĂĄkra.
A hĂșs legyen friss Ă©s jĂłl szeletelhetĆ, hogy a fĆzĂ©s sorĂĄn egyenletesen ĂĄtsĂŒljön.
A hagymĂĄt Ă©s fokhagymĂĄt aprĂtsd fel, majd egy serpenyĆben hevĂts olĂvaolajat.
A hagyma pirĂtĂĄsa adja az Ă©tel alapĂzt, Ăgy pirĂtsd enyhĂ©n karamellizĂĄlĂłdĂĄsig.
Add hozzĂĄ a fokhagymĂĄt Ă©s a marhahĂșst a serpenyĆhöz, Ă©s pirĂtsd meg, amĂg a hĂșs minden oldala szĂ©p barna szĂnt kap.
Ha a hĂșs lepirul, ne keverd tĂșl, hogy ne veszĂtsen ĂzĂ©bĆl.
A paradicsomokat hĂĄmozd meg Ă©s vĂĄgd fel, majd add hozzĂĄ a hĂșsos keverĂ©khez.
A paradicsom savassĂĄga segĂt a hĂșs szaftossĂĄgĂĄnak megĆrzĂ©sĂ©ben.
Adj hozzå sót, borsot, paprikåt, köményt és zöld chilipaprikåt. Keverd jól össze.
A fƱszerek arĂĄnyĂĄt a sajĂĄt ĂzlĂ©sed szerint mĂłdosĂthatod.
Ăntsd hozzĂĄ a vizet, Ă©s fĆzd lassĂș tƱzön 30-40 percig, amĂg a hĂșs megpuhul Ă©s a fƱszerek jĂłl összeĂ©rnek.
Ha szĂŒksĂ©ges, adj hozzĂĄ egy kis vizet, hogy a hĂșs teljesen megpuhuljon.
Amikor a hĂșs elkĂ©szĂŒlt, szĂłrd meg friss korianderrel, Ă©s tĂĄlald melegen.
A koriander frissessĂ©ge kiemeli az Ă©tel ĂzĂ©t, Ăgy ne hagyd ki!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.