A marhahúst tisztítsd meg, majd vágd fel egyenletes kockákra.
A hús legyen friss és jól szeletelhető, hogy a főzés során egyenletesen átsüljön.
A hagymát és fokhagymát aprítsd fel, majd egy serpenyőben hevíts olívaolajat.
A hagyma pirítása adja az étel alapízt, így pirítsd enyhén karamellizálódásig.
Add hozzá a fokhagymát és a marhahúst a serpenyőhöz, és pirítsd meg, amíg a hús minden oldala szép barna színt kap.
Ha a hús lepirul, ne keverd túl, hogy ne veszítsen ízéből.
A paradicsomokat hámozd meg és vágd fel, majd add hozzá a húsos keverékhez.
A paradicsom savassága segít a hús szaftosságának megőrzésében.
Adj hozzá sót, borsot, paprikát, köményt és zöld chilipaprikát. Keverd jól össze.
A fűszerek arányát a saját ízlésed szerint módosíthatod.
Öntsd hozzá a vizet, és főzd lassú tűzön 30-40 percig, amíg a hús megpuhul és a fűszerek jól összeérnek.
Ha szükséges, adj hozzá egy kis vizet, hogy a hús teljesen megpuhuljon.
Amikor a hús elkészült, szórd meg friss korianderrel, és tálald melegen.
A koriander frissessége kiemeli az étel ízét, így ne hagyd ki!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.