Sárgarépás zongzi
Hozzávalók
Allergén Információk
Elkészítés
A rizst áztasd be 30 percig, majd jól öblítsd le hideg vízzel.
A sárgarépát és a tökféléket reszeld le, majd egy serpenyőben, olívaolajon, a finomra vágott hagymával és fokhagymával párold meg őket.
Egy tálban a párolt zöldségeket keverd össze a rizsszel, és add hozzá a gyömbért, koriandert és a sót.
A masszát egy zongzi formába vagy egy levélbe csomagolva tedd fel gőzölni 30-40 percig.
Miután elkészült, tálaljuk forrón, friss korianderrel díszítve.
Hozzávalók
- 300 g Gluténmentes rizs
- 2 db Sárgarépa
- 100 g Tökfélék
- 1 tk. Só
- 2 ek. Olívaolaj
- 1 tk. Friss gyömbér
- 1 gerezd Fokhagyma
- 1 db Hagyma
- 2 tk. Friss koriander