A purit egy tányérra helyezzük, és minden darabot egy-egy evőkanál felkockázott főtt krumplival töltjük meg.
A krumpli segít megpuhítani a purit, és ad egy szép textúrát a snackhez.
A csípős zöld chutney-t a következőképpen készítjük: egy turmixgépben keverjük össze a zöld chilit, a friss koriandert, a köményt, a fahéjat, és egy kis sót.
A chutney megfelelő csípőssége érdekében kóstoljuk meg és adjunk hozzá több chilit, ha erősebbre szeretnénk.
A chutney-t adjuk hozzá a krumplis purikhoz, majd tálaljuk a joghurttal és egy kevés céklalével, hogy extra színt és ízt adjunk a fogásnak.
A joghurt lágyítja a chutney csípősségét, így ideális, hogy kiegyensúlyozza az ízeket.
A végén szórjuk meg a ropogós sev-vel, és tálaljuk frissen, hogy a puri megmaradjon ropogós.
Ha túl sokáig áll, a sev elveszíti a ropogósságát, ezért tálalás előtt szórjuk rá.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.