A sertéshúst vágd vékony szeletekre, és tedd félre.
A hús könnyebben vágódik, ha egy rövid ideig a fagyasztóban pihenteted.
A fokhagymát és gyömbért apróra vágd, majd egy tálban keverd össze a szójaszószt, cukrot és a tejet.
A gyömbér friss íze kiemeli a hús gazdag zamatát, így ne hagyd ki!
A fűszerkeverékhez add hozzá az apróra vágott vöröshagymát, majd öntsd a húsra. Hagyd pácolódni 20-30 percig.
A pácnak elég egy rövid idő, hogy az ízek beszívódjanak a húsba, de hagyhatod hosszabb ideig is, ha még intenzívebb ízt szeretnél.
Egy serpenyőben melegítsd fel a szőlőmagolajat, majd a hús szeleteit süsd ki, amíg minden oldala szépen megpirul.
A hús gyorsan süljön, hogy megőrizze a szaftosságát, ezért ne süsd túl!
Miután a hús megsült, öntsd rá a szezámolajat, és szórd meg friss borssal. Tálald rizs kíséretében.
A szezámolaj és a frissen őrölt bors csodálatos ízkomplexitást ad a fogásnak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.