A füstölt lazacot apró darabokra vágd. Tedd félre egy tálba.
A lazac frissessége nagyban befolyásolja a végső ízt, így friss füstölt lazac használata ajánlott.
A fokhagymát apróra vágd, majd keverd össze a majonézzel, citromlével, sóval és borssal.
A fokhagyma friss íze ad egy kis pikantériát a skagenrörának, így ne hagyd ki!
Add hozzá a lazacot a majonézes keverékhez, majd keverd össze alaposan.
Figyelj arra, hogy a lazac ne legyen túl apróra vágva, így megőrzi a textúráját.
Hozzáadhatod a friss kaprot is, apróra vágva. A kapor frissessége kiemeli az étel ízét, és illatosan tálalható.
A kaprot frissen vágd, hogy erősebb ízt kapj. Ha nem szereted a kaprot, helyettesítheted más zöldfűszerrel.
Tálalás előtt egy kis kaviárt tegyél a skagenröra tetejére. Ezzel még ízletesebbé válik, és különlegesebb hatást kelt.
A kaviár nemcsak ízben, hanem látványban is emeli az ételt. Az étkezéshez is illik, ha egy kis extra gazdagságot szeretnél.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.