A krémes sajtot keverd össze a tejföllel, citromlével, tormakrémmel, sóval és borssal. Ez lesz az alapkrém.
A krém akkor ideális, ha könnyen kenhető, de nem túl híg – ha kell, hűtsd be 10 percre.
Hámozd meg és aprítsd fel a főtt tojásokat, majd keverd össze egy részével az alapkrémet. Egy másik részbe keverd bele az apróra vágott főtt sonkát.
A töltelék ne legyen túl darabos – a krémes állag érdekében aprítsd egészen finomra.
Fektesd le az első kenyérréteget 4 szeletből. Kend meg a tojásos töltelékkel, majd tedd rá a következő réteget kenyérből.
A kenyér héját mindig vágd le előre, hogy egyenletes rétegeket kapj.
A második réteget kend meg a sonkás krémmel, majd fedd be a harmadik kenyérréteggel.
Finoman nyomd le a rétegeket, hogy ne csússzanak el, de ne nyomd szét a tölteléket.
A maradék alapkrémmel vond be kívülről az egész szendvicstortát, a tetejét és az oldalát is.
Használj spatulát vagy kenőkést a szép, sima felülethez.
Díszítsd salátalevéllel az alját, tetejére szeletelt uborkát, paradicsomot és ízlés szerint főtt tojást.
A díszítéshez szép, friss zöldségeket válassz – a színek kiemelik az étel eleganciáját.
Tedd hűtőbe legalább 2 órára, hogy az ízek összeérjenek és könnyebben szeletelhető legyen.
Fóliával letakarva tárold, hogy ne száradjon ki a krém és a kenyér se.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.