A csirkemellet szeleteld fel vékony csíkokra, majd egy serpenyőben szezámmagolajon süsd meg, amíg szép barna színt kap.
Ha gyorsabban szeretnél dolgozni, előre is megpiríthatod a csirkét, hogy kevesebb időt vegyen igénybe a tálalás.
A hagymát és fokhagymát apróra vágd, a bébi répákat pedig karikákra szeleteld fel.
A répa szeletelése egyenletesen segíti a főzési idő csökkentését.
Egy nagy serpenyőben hevíts szezámmagolajat, majd pirítsd meg a hagymát, fokhagymát és a ginger pasztát 3-4 percig.
A ginger pasztát ne hagyd túl sokáig a serpenyőben, mert megéghet és keserű lesz.
Add hozzá a bébi répát, és pirítsd további 5-7 percig, hogy megpuhuljon.
A répát érdemes alacsony lángon főzni, hogy ne égjen meg, de puhára főjön.
Közben főzd meg a Somen tésztát a csomagoláson található utasítások szerint, majd szűrd le és öblítsd le hideg vízzel.
A tésztát hideg vízzel öblítve nem ragad össze, és megtartja a megfelelő textúráját.
Amikor a zöldségek megpuhultak, add hozzá a szójaszószt, sót és borsot. Keverd össze alaposan, és öntsd rá a főtt tésztát.
A szójaszósz erős íze miatt ügyelj arra, hogy ne sózd túl az ételt.
Tálalás előtt szórd meg a friss korianderrel és zöldhagymával.
A koriander friss, citrusos íze és az apróra vágott zöldhagyma különleges frissességet ad a tálalásnak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.