A sujit pörköld meg a ghee-ben közepes lángon, amíg enyhén aranybarna színt nem kap. Ez körülbelül 5 percig tart.
Ne hagyd túlpörkölni a sujit, mert akkor keserűvé válhat.
Amikor a suji megpirult, add hozzá a tejet, és folyamatos keverés mellett főzd, amíg a tej fel nem szívódik.
A tej hozzáadása előtt biztosítsd, hogy a suji egyenletesen pörkölve legyen.
Add hozzá a cukrot és a kardamomot, majd keverd össze, hogy a cukor teljesen feloldódjon.
A kardamomot törd meg kissé, hogy még intenzívebben érezd az ízét.
Hozzáadhatod a pörkölt diót, és néhány percig kevergesd, hogy az összes íz összeérjen.
A diót pörkölve is hozzáadhatod, hogy még intenzívebb ízt kapj.
Végül adj hozzá egy kanál rózsavizet, hogy még gazdagabb és illatosabb legyen a halwa.
A rózsavíz nemcsak ízesíti, hanem különleges virágos illatot is ad.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.