Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra, vagy készítsd elő a grillsütőt közepes hőmérsékletre.
Sütőben sütés esetén a kolbászt érdemes sütőpapírral bélelt tepsire helyezni, hogy ne ragadjon le.
A kolbászokat helyezd egy sütőtálba vagy grillrácsra, és kend meg vékonyan olívaolajjal. Ez segít abban, hogy ropogósra süljenek.
Ha nincs olívaolajad, használhatsz bármilyen más növényi olajat is.
Süsd a kolbászokat 15-20 percig, amíg aranybarna és ropogós lesz a héjuk. Közben egyszer forgasd meg őket.
Figyeld a kolbászokat sütés közben, mert a sütő teljesítményétől függően hamarabb is megsülhetnek.
Amíg a kolbász sül, reszeld le a tormát, és ízlés szerint keverd el egy csipet sóval és pár csepp citromlével, hogy enyhítsd az erejét.
A tormát tejföllel vagy joghurttal is elkeverheted, ha lágyabb ízt szeretnél.
Tálald a sült kolbászt melegen, reszelt tormával és friss petrezselyemmel megszórva. Kínálj mellé friss kenyeret vagy sült krumplit.
Mustárral vagy savanyú káposztával is nagyon finom.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.