A lazacfiléket sózd és borsozd, majd forgasd meg először lisztben, utána a felvert tojásban, végül a panko zsemlemorzsában.
Ha szeretnéd, egy kis csipet paprika is adható a panko zsemlemorzsához, hogy egy kis színt és extra ízt adjon a lazacnak.
Hevíts olajat egy serpenyőben közepes lángon, majd süsd meg a lazacot mindkét oldalán aranybarnára, körülbelül 4-5 percig oldalanként.
Ne túl sokat süsd a lazacot, hogy a hús ne száradjon ki, hanem szaftos maradjon.
A kész lazacot szedd ki a serpenyőből, és tedd félre, hogy pihenjen. Ha szükséges, távolítsd el a felesleges olajat a serpenyőből.
Ha az olaj túl sok, papírtörlővel itathatod fel a felesleges zsiradékot.
A hagymát vágd vékony szeletekre, és egy kis serpenyőben pirítsd meg. Adj hozzá szójaszószt, cukrot, és vizet, hogy egy finom öntetet készíts.
A szójaszósz és a cukor kombinációja kiemeli a hagyma természetes édességét és gazdagítja az öntetet.
Tálald a főtt rizst egy tálban, helyezd rá a sült lazacot, és öntsd rá a hagymás szójaszószos keveréket.
A rizs legyen forró, hogy amikor ráöntöd a szószt, az azonnal felszívódjon, és még ízesebbé váljon.
Tálald melegen, és díszítsd friss korianderrel vagy zöldhagymával.
A friss koriander friss, aromás íze tökéletesen illik a gazdag lazacos ételhez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.