A csirkemelleket vágd vékony szeletekre, és sózd, borsozd meg őket.
A csirke szeleteknek egyenleteseknek kell lenniük, hogy mindenhol egyformán megsüljenek.
A csirke szeleteket először a lisztbe, majd a felvert tojásba, végül a zsemlemorzsába forgasd be.
A tojásnak és a zsemlemorzsának jól tapadnia kell a csirkére, hogy a panír ropogós legyen.
Egy serpenyőben hevíts olajat, és a panírozott csirkeszeleteket süsd 4-5 percig mindkét oldalon, amíg aranybarnák lesznek.
A csirkét ne rakd túl sokat egyszerre a serpenyőbe, hogy a panír ne ragadjon össze.
A sült csirkeszeleteket tedd félre egy papírtörlőre, hogy a felesleges olajat felszívja.
A tojásokat egy tálban verd fel, és egy serpenyőben alacsony hőmérsékleten készíts rántottát.
A tojásokat ne süsd túl, hagyd meg őket egy kicsit krémesen, hogy lágy legyen.
Amikor a tojás megfőtt, add hozzá a sült csirkeszeleteket és a rizst, és tálald frissen, opcionálisan korianderrel díszítve.
A koriander friss ízt ad, és jól kiegészíti a tojásos katsudon ételt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.