A sundae hurkát 1-2 cm-es darabokra vágjuk. A káposztát csíkokra, a répát vékony szeletekre, az újhagymát ferdén felkarikázzuk.
A hurkát vágás előtt pár percre hűtőbe téve könnyebben szeletelhető.
Egy nagy serpenyőben hevíts olajat, és párold meg benne a répát és a káposztát kb. 5 percig, amíg kissé megpuhulnak.
Ne süsd túl a zöldségeket – maradjanak enyhén roppanósak a textúra érdekében.
Add hozzá az apróra vágott fokhagymát, gochujang pasztát, szójaszószt és cukrot. Keverd el alaposan, majd pirítsd 1-2 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A csípősséget szabályozhatod a gochujang mennyiségével – ha enyhébb ízt szeretnél, csökkentsd az adagot.
Add hozzá a sundae hurkát és az újhagymát. Óvatosan keverd össze, nehogy szétesnek a hurkadarabok. Süsd további 3-4 percig.
Spatulával emeld át a hurkát a serpenyő egyik oldaláról a másikra – így elkerülhető a szétesés.
Locsold meg szezámolajjal, szórd meg szezámmaggal, és azonnal tálald melegen.
Tálalás előtt kóstold meg, és ha szükséges, állíts az ízesítésen szójaszósszal vagy cukorral.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.