FĆzzĂŒk meg a rizst az elĆĂrt mĂłdon, majd tartsuk melegen.
A rizs frissen fĆzve a legjobb, hogy megĆrizzĂŒk a textĂșrĂĄjĂĄt.
A szĂĄrĂtott halat aprĂł darabokra tĂ©phetjĂŒk, vagy morzsolhatjuk, hogy könnyebben tĂĄlalhatĂł legyen.
A szĂĄrĂtott hal Ăze erĆteljes, Ăgy csak kis mennyisĂ©get hasznĂĄljunk, hogy ne nyomja el a többi hozzĂĄvalĂł ĂzĂ©t.
A tojĂĄst egy serpenyĆben kĂ©szĂtsĂŒk el lĂĄgyra, majd tartsuk melegen.
A tojĂĄsnak lĂĄgy sĂĄrgĂĄjĂșnak kell lennie, hogy gazdag textĂșrĂĄt adjon a sundae Ă©telhez.
A nori algåt vågjuk apró darabokra, és szórjuk rå a kész rizs tetejére.
A nori alga friss, tengeri Ăzt ad a dishnek, Ă©rdemes frissen hasznĂĄlni.
A pirĂtott szĂĄrĂtott halat Ă©s a tojĂĄst helyezzĂŒk a rizs tetejĂ©re, majd szĂłrjuk meg szezĂĄmmaggal.
A szezĂĄmmag gazdag Ăzt ad az Ă©telnek, Ă©s textĂșrĂĄt biztosĂt.
TĂĄlaljuk az Ă©telt frissen, friss zöldhagymĂĄval dĂszĂtve, Ă©s egy kevĂ©s citromlĂ©vel a frissessĂ©g Ă©rdekĂ©ben.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.