A hagymát és fokhagymát finomra aprítjuk, a paprikát kis kockákra vágjuk.
A paprika színe és textúrája különleges színt ad a tacu-tacu ételnek, próbálj friss zöldséget választani.
Egy serpenyőben hevítsük az olívaolajat, majd adjuk hozzá a hagymát, fokhagymát és paprikát. Pirítsuk őket 3-4 percig, amíg a hagyma üvegesedni kezd.
A zöldségeket folyamatosan kevergetve pirítsuk, hogy ne égjenek meg.
Hozzáadjuk a főtt rizst és a babot, majd fűszerezzük köménnyel, sóval és borssal. Jól keverjük össze, hogy minden összetevő egyenletesen eloszoljon.
A rizst és babot jól össze kell keverni, hogy az ízek jól összefonódjanak.
A tacu-tacu tésztáját formázzuk össze egy nagyobb adagra, majd pirítsuk egy serpenyőben 2-3 percig mindkét oldalát, hogy aranybarna legyen.
Ne nyomkodjuk túl erősen a tacu-tacu tésztát, hogy levegős és puha maradjon.
Közben süssük meg a tojásokat. Amikor a tacu-tacu elkészült, helyezzük rá a frissen sült tojást.
A tojás legyen félig sült, hogy a sárgája még folyós maradjon, így még ízletesebbé teszi az ételt.
Tálaljuk a tacu-tacut a sült tojással, és szórjuk meg friss korianderrel.
A koriander friss íze jól passzol a fűszeres rizshez és a tojás gazdag ízéhez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.