Kenj meg minden kenyérszeletet vékonyan vajjal vagy margarinral, hogy a töltelék ne áztassa el a kenyeret.
Ha ropogósabb állagot szeretnél, pirítsd meg előtte a kenyérszeleteket enyhén.
A kenyér egyik felét kend meg krémsajttal, majd tegyél rá salátalevelet, uborkaszeleteket és néhány szelet takuant.
A takuan enyhén édeskés-savanykás íze miatt jól harmonizál a semleges sajtkrémmel és ropogós uborkával.
Szórd meg ízlés szerint fekete szezámmaggal a takuan tetejét, ez extra textúrát és díszítést ad a szendvicsnek.
Ha még karakteresebb ízt szeretnél, adj hozzá egy kevés wasabis majonézt vagy szójaszószt a krémsajtba keverve.
Fedd be a másik kenyérszelettel, óvatosan nyomd össze, majd ferdén vágd félbe. Tálald frissen, langyosan vagy hűtve.
Szendvicskészítés után érdemes 5 percet pihentetni, hogy az ízek jobban összeérjenek, és könnyebben szeletelhető legyen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.