A miso pasztát keverd össze egy kis vízzel, hogy sima, kenhető állagot kapj. Ha túl sűrű, adj hozzá egy kis vizet, hogy könnyebben keverhető legyen.
A miso pasztát ne hagyd túl sűrűnek, mert nem fog egyenletesen eloszlani a tojásban.
A tojásokat egy tálban felvered a vízzel, szójaszósszal, cukorral és a miso pasztával. Jól keverd össze, amíg minden jól feloldódik.
Ha szeretnéd simábbá tenni a keveréket, használj szűrőt, hogy ne maradjon benne miso darabka.
Egy serpenyőt melegíts fel közepes lángon, és olvaszd meg benne a vajat. Öntsd bele a tojásos keverék egy részét, és egyenletesen oszlasd el.
A serpenyőt ne melegítsd túl, hogy a tojás szépen lassan, egyenletesen süljön meg.
Amikor az omlett alja kezd megszilárdulni, folytasd a sütést, amíg az egész omlett át nem melegszik. Ha szükséges, szórj a tetejére egy kis miso pasztát, hogy még intenzívebb ízt kapj.
A miso paszta hozzáadásával az étel még gazdagabb ízű lesz. Ne tedd túl sokat, hogy ne legyen túl sós.
Miután az omlett kész, tedd egy vágódeszkára, és vágd fel szeletekre. Tálald azonnal, frissen.
A szeleteléshez használj éles kést, hogy szép egyenletes szeleteket kapj.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.