A rizst főzd meg, majd tedd félre. Készítsd elő a csirkecombot, és vágd apró kockákra.
A rizs legyen enyhén ragadós, hogy jól illeszkedjen a többi hozzávalóhoz.
A csirkecombokat sózd, borsozd, majd a sójában és mirinben pirítsd meg egy serpenyőben a szezámolajon.
A mirin édes ízt ad a csirkének, így érdemes nem elfelejteni, hogy ne legyen túl fűszeres.
Add hozzá a tarako tőkehal ikrát a serpenyőbe, majd keverd össze a csirkével és pirítsd még 2 percig.
A tőkehal ikra sós íze kiválóan harmonizál a csirke és a rizs ízével.
Törd fel a tojásokat, és óvatosan öntsd a serpenyőbe. Főzd alacsony hőmérsékleten, hogy a tojás ne legyen túl kemény.
A tojásnak puha, folyós állagúnak kell lennie, hogy krémesebbé tegye a tartalmat.
Keverd össze a főtt rizst a csirkés ikrabevont keverékkel, majd tálald friss zöldhagymával és szezámmaggal.
A friss zöldhagyma éles íze és a szezámmag roppanóssága nagyszerűen illik a puha tojásos és ikrás keverékhez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.