A tinda gyümölcsöket hámozd meg és vágd kisebb darabokra.
A tinda gyümölcsöt frissen használjuk, és ügyelj arra, hogy a héját teljesen eltávolítsd.
A gyömbért reszeld le, a vöröshagymát és fokhagymát aprítsd fel.
A friss gyömbér reszelése a legjobb, hogy az íze jobban érvényesüljön.
Egy serpenyőben hevítsd fel a szezámolajat, és pirítsd meg benne a hagymát és a fokhagymát.
A hagymát ne pirítsd túl, hogy ne legyen keserű.
Add hozzá a reszelt gyömbért és a tinda darabokat, majd keverd össze alaposan.
A gyömbér az étel ízének frissességet ad, és segít kiemelni a tinda édes-sós ízét.
Öntsd hozzá a szójaszószt, a mirint, a sót és a borsot, majd egy kevés vizet, hogy ne égjen le. Főzd közepes lángon 15-20 percig.
Ha szükséges, egy kevés vizet adhatsz hozzá, hogy az étel ne legyen túl sűrű.
Amikor a tinda megpuhul, vedd le a tűzről, és szórd meg friss korianderrel.
A koriander friss ízt ad a végén, és szépen díszíti az ételt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.