A garnélarákot tisztítsd meg, távolítsd el a héját, és vágd kisebb darabokra, majd párold meg egy serpenyőben az olívaolajjal, amíg rózsaszínű nem lesz.
Ne süsd túl a garnélát, mert akkor kemény lesz. Amikor a garnéla színe rózsaszínűvé válik, az már kész is van.
A piros hagymát hámozd meg és szeleteld vékony karikákra. Az avokádót vágd félbe, távolítsd el a magját, és szeleteld fel.
Az avokádót ne vágd túl vékonyra, mert nehezen tartja meg az alakját, de elég, ha falatnyi szeletekre vágod.
Egy tálban keverd össze a garnélát a lime lével, apróra vágott korianderrel, a hagymával, és a sóval.
A lime leve frissíti az ételt, és remekül illik a garnélához és az avokádóhoz.
Tálald a frissen megsült tostadákat, és tegyél rájuk egy réteg avokádót, majd halmozd rá a garnélás keveréket.
A tostada szélét friss korianderrel díszítheted, hogy még szebbé és ízletesebbé tedd.
Tálalás előtt friss borssal szórd meg és egy kis lime levével locsold meg.
A bors friss ízt ad, és a lime segít kiegyensúlyozni a fűszeres és édes ízeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.