A csirkemellet vágd fel kisebb darabokra, majd egy serpenyőben az olívaolajon pirítsd meg. Fűszerezd sóval, borssal, és egy fél lime levével.
A csirkehús gyorsabban átsül, ha egyenletes darabokra vágod. Ha túl száraznak tűnik, egy kevés vizet is hozzáadhatsz.
A tortillákat egy forró serpenyőben, kevés olívaolajjal mindkét oldalukon pirítsd meg, amíg ropogósak nem lesznek.
A tortillák pirításánál ügyelj, hogy ne égjenek meg. Tartsd alacsonyan a hőt, hogy szépen megpiruljanak.
A paradicsomokat apró kockákra vágd, a jalapeñót pedig vékonyra szeleteld fel. A fokhagymát is aprítsd fel, és a koriander leveleit vágd finomra.
Ha nem szereted a nagyon csípős ételeket, a jalapeñóból csak a felét is használhatod.
A paradicsomot, jalapeñót, fokhagymát és koriandert egy tálban keverd össze. Ízesítsd a keveréket a maradék lime levével, és egy csipet sóval.
A lime leve frissességet ad az ételnek, így a többi hozzávaló ízét is kiemeli.
A ropogósra pirított tortillákra halmozd a csirkét, majd kanalazd rá a paradicsomos keveréket.
Ha szeretnéd, egy kis tejfölt vagy guacamole-t is adhatunk a tetejére a gazdagabb íz érdekében.
Tálald a lime-mal díszített tostadákat, és friss korianderrel szórd meg a tetejüket.
A koriander friss íze tovább fokozza a lime és a zöldségek frissességét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.