Először is, készítsd elő a hozzávalókat: az avokádót vágd félbe, távolítsd el a magját, majd egy kanállal húzd ki a húsát a héjából.
Használj érett avokádót, hogy könnyen szét tudd törni. Ha kemény az avokádó, hagyd szobahőmérsékleten néhány napig érni.
Tedd az avokádót egy tálba, és egy villával nyomd szét. Önts bele egy kevés citromlevet, hogy megakadályozd az avokádó barnulását.
A citromlé frissességet és ízt ad, emellett segít megőrizni az avokádó szép zöld színét.
Pirítsd meg a kenyérszeleteket egy serpenyőben, vagy használj kenyérpirítót. A kenyérnek ropogósnak kell lennie, hogy jól tartsa az avokádókrémet.
Ne pirítsd túl a kenyeret, mert akkor kemény lesz és nehéz lesz felkenni rá a krémet.
Miután a kenyér pirult, tedd rá az avokádókrémet. Egyenletesen oszlasd el a kenyér felületén.
Használj egy spatulát, hogy simán és szépen fel tudd kenni az avokádót.
Locsold meg olívaolajjal, majd szórd meg egy csipet sóval, borssal és chili pelyhekkel. Az ízek jobban kiemelkednek, ha hagyod egy kicsit pihenni a kész ételt.
Ha nem szereted a csípős ízt, a chili pelyhet elhagyhatod.
Tálald az avokádós tostót azonnal, frissen.
Tökéletes reggelire, uzsonnára, vagy akár egy könnyű vacsorára is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.