A halat sóval, borssal és citromlével ízesítjük, majd félretesszük.
A halat előre pácolni segít, hogy jobban átjárja az íz.
A vöröshagymát és fokhagymát finomra vágjuk, majd a dendé olajban egy nagy serpenyőben megpirítjuk.
Ne hagyjuk, hogy a fokhagyma megégjen, mert keserű ízt adhat.
Adjuk hozzá a kókusztejet, a pirospaprikát és a párolt rizst. Keverjük jól össze, majd főzzük közepes lángon 10-15 percig.
A rizs a szaftot felszívja, és gazdag textúrát ad a végső ételnek.
A halat is hozzáadjuk a keverékhez, és főzzük további 10 percig, amíg a hal megpuhul.
Ha a hal túl sokáig fő, könnyen szétmállik, így figyeljünk a főzés idejére.
Tálalás előtt friss korianderrel és chili szeletekkel díszítjük.
A koriander friss íze és a chili pikáns íze tökéletesen kiegészíti a gazdag halas szószt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.