Főzd meg a soba tésztát forró vízben 5-7 percig, majd szűrd le és öblítsd le hideg vízzel, hogy megállj a főzési folyamatot.
A soba tészta a legjobb hideg vízzel leöblítve, mert így a tészta megtartja a textúráját, és nem ragad össze.
A miso pasztát keverd össze a szójaszósszal, a cukorral és a szezámmagolajjal egy kis tálban.
Ha a miso paszta túl sűrű, adj hozzá egy kis vizet, hogy könnyebben elkeveredjen a többi hozzávalóval.
Reszeld le a fokhagymát és a friss gyömbért, majd keverd bele a miso szószba.
A fokhagyma és a gyömbér friss ízt ad a szósznak, és segítenek kiemelni a miso gazdag umami ízét.
A tofut vágd kis kockákra, és tedd a szószba, hogy átvegye az ízeket.
A tofu kiváló fehérjeforrás, és nagyon jól felveszi a miso szósz ízét, így még gazdagabbá teszi az ételt.
A zöldhagymát apróra vágd és tedd félre díszítéshez.
A zöldhagyma friss ízt ad, és színt is kölcsönöz az ételnek, így ne hagyd ki!
A soba tésztát tálald egy tányéron, és öntsd rá a miso szószt.
A miso szósszal tálalt soba tészta tökéletes egy gyors és ízletes étkezéshez.
Szórd meg szezámmaggal és friss zöldhagymával, majd tálald.
A szezámmag és a zöldhagyma frissességet adnak, ami remekül illik a miso gazdag ízéhez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.