Magozd ki a zöldalmákat, majd turmixold össze egy kevés vízzel, hogy sűrű almalevet kapj.
A legjobb íz érdekében használj savanykásabb zöldalma fajtát, mint pl. Granny Smith.
Szűrd át a pürésített almát egy finom szűrőn vagy gézlapon, hogy tiszta, friss zöldalmalevet kapj.
Ha nincs finom szűrőd, használj dupla réteg gézlapot a tökéletes eredményért.
Keverd össze a zöldalmalevet a frissen facsart citromlével és a mézzel, amíg teljesen feloldódik.
Kóstold meg, és ízlés szerint állítsd be a méz mennyiségét. A citromlé mennyiségét is variálhatod a savanyúság preferenciádnak megfelelően.
Öntsd fel az italt hideg szénsavas ásványvízzel, és finoman keverd össze.
A szénsavas ásványvíz helyett használhatsz szódavizet is, ha kevésbé intenzív buborékokat szeretnél.
Adj hozzá friss mentaleveleket és almaszeleteket az extra íz és dekoráció érdekében.
A mentaleveleket finoman ütögesd meg, hogy jobban kiengedd az aromájukat.
Tálald jégkockákkal hűtött poharakban, és díszítsd egy almaszelettel vagy mentalevéllel.
A poharakat előre hűtsd le a hűtőben, hogy tovább maradjon hideg a limonádé.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.