A zöldhagymát finomra vágd, és tedd félre.
A zöldhagymát minél apróbbra vágod, annál jobban eloszlik a sundae tetején.
A szezámmagot egy száraz serpenyőben pirítsd meg, amíg aranybarna nem lesz.
A szezámmag gyorsan megpirul, figyelj arra, hogy ne égjen meg.
A fagyasztott vaníliás fagylaltot tedd tálakba, és egyenletesen oszd el.
Ha nem szereted a vaníliás fagylaltot, bármilyen más fagylaltot használhatsz helyette.
A pirított szezámmagot szórd a fagylalt tetejére.
A szezámmag ropogós textúrát ad a süteményhez, és finom ízt kölcsönöz.
Keverd össze a mézet és a fekete szójaszószt, majd öntsd rá a fagylaltra.
A szójaszósz és a méz különleges, sós-édes ízkombinációt hoz létre.
Végül szórd meg a frissen őrölt fekete borssal, és tálald azonnal.
A bors különleges ízt ad az ételnek, és segít kiemelni a többi hozzávalót.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.