A hot dog virsliket grillezd vagy süsd meg egy serpenyőben, amíg enyhén karamellizálódnak.
Ha serpenyőben sütöd, kevés olajat használj, és figyelj, hogy ne égjenek meg a virslik.
A friss bagetteket pirítsd meg egy száraz serpenyőben, hogy enyhén ropogósak legyenek.
A bagetteket félbevágva pirítsd, hogy könnyebben lehessen megtölteni. Ha nincs serpenyőd, használhatsz kenyérpirítót is.
A paradicsomot és uborkát szeleteld fel vékonyra.
A vékony szeletek egyenletesebben oszlanak el a hot dogban, és könnyebb őket harapni.
A házi majonézt és pikáns mustárt keverd össze, hogy egy krémes szószt kapj.
Ha nincs házi majonéz, bolti is megfelel, de figyelj, hogy jó minőségűt válassz. A mustár mennyiségét ízlés szerint állítsd.
A bagettekbe helyezd bele a grillezett virsliket, majd szórd rájuk a szeletelt paradicsomot és uborkát.
A virslit középre helyezd, hogy egyenletesen oszlanak el a feltétek.
Kanalazz rájuk egy kevés majonézes mustárt és szórj rá sült hagymát.
A szószt ne vidd túlzásba, mert elázhat a bagett. A sült hagymát közvetlenül tálalás előtt szórd rá, hogy ropogós maradjon.
Tálald azonnal, és élvezd a ház különleges ízvilágát!
Ha vendégeket vársz, készítsd el előre a feltéteket, és csak közvetlenül tálalás előtt állítsd össze a hot dogokat.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.