A hot dog virsliket grillezd vagy süsd meg egy serpenyőben, amíg enyhén karamellizálódnak.
A virsliket sütés előtt vagdosd be, hogy ne repedjenek szét, és jobban átsüljenek.
A friss bagetteket pirítsd meg egy száraz serpenyőben, hogy enyhén ropogósak legyenek.
A pirítás előtt a bagettet kend meg fokhagymás vajjal a még finomabb ízért.
A paradicsomot és uborkát szeleteld fel vékonyra.
Használhatsz kígyóuborkát is a hagyományos helyett.
A házi majonézt és mustárt keverd össze, hogy egy krémes szószt kapj.
Adj a szószhoz egy kevés aprított csemegeuborkát a pikánsabb ízért.
A bagettekbe helyezd bele a grillezett virsliket, majd szórd rájuk a szeletelt paradicsomot és uborkát.
A zöldségeket rétegezheted is, hogy jobban tartson a hot dog.
Kanalazz rájuk egy kevés majonézes mustárt és sajtos krémet.
Használhatsz cheddar sajtkrémet vagy más kedvencedet.
Szórd meg a hot dogokat a sült hagymával és friss petrezselyemmel.
A petrezselymet aprítsd finomra, hogy ne legyen túl nagy darabos.
Tálald azonnal, és élvezd a séf különleges ízvilágát!
Kínálj mellé sültkrumplit vagy salátát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.