Facsarj ki friss almalevet édes vagy savanykás almákból, ízlés szerint. Ha boltit használsz, válassz 100%-os préselt almalevet adalékanyagok nélkül.
A frissen facsart almalé íze sokkal intenzívebb és finomabb, mint a bolti. Keverheted különböző almafajták levét a tökéletes íz eléréséhez.
Egy pohárban keverd össze az almalét, a fahéjat és a mézet. Addig kevergesd, amíg a méz teljesen feloldódik az italban.
A méz helyett használhatsz más édesítőszert is, például agavé szirupot vagy juharszirupot. A fahéj mennyiségét ízlés szerint változtathatod.
Adagolj hozzá frissen facsart citromlevet, hogy egy kis frissességet adj az italnak. Keverd át alaposan.
A citromlé segít kiemelni az alma és a fahéj ízét. Ne hagyd ki, ha igazán frissítő italt szeretnél.
Tölts meg egy nagy poharat jégkockákkal, majd öntsd rá az elkészült fahéjas almalét.
Ha nincs jégkockád, hűtsd le az almalevet a hűtőben, mielőtt fogyasztod.
Díszítsd alma szeletekkel és egy csipetnyi extra fahéjjal, majd szervírozd azonnal.
A díszítés nem csak esztétikus, hanem extra ízt is ad az italnak. Kínálhatsz mellé fahéjas kekszet is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.