A halat tisztítsd meg és vágd fel kisebb darabokra. Tedd félre.
Ha a hal bőrét szeretnéd eltávolítani, akkor azt vágd le óvatosan egy éles késsel.
A tofu-t vágd fel kockákra, és tedd félre. Ha szilárdabb tofut szeretnél, nyomd ki a fölösleges nedvességet papírtörlővel.
Minél szilárdabb a tofu, annál jobban megtartja az állagát a levesben.
A hagymát, fokhagymát és cukkinit vágd fel vékony szeletekre, a kimchit pedig apró darabokra.
A cukkinit és a hagymát vékony szeletekre vágva gyorsabban főnek meg, és egyenletesebben oszlanak el a levesben.
Egy nagy fazékban öntsd fel a vizet, majd add hozzá a szójaszószt, chilipehelyt, sót és kimchit. Hozd felforra a levest.
A kimchi fűszeressége már elegendő ízt ad, így a sóval és chilipehellyel ügyelj, hogy ne legyen túl sós vagy csípős.
Miután a leves felforrt, add hozzá a felvágott halat, zöldségeket, tofut és fokhagymát. Főzd 10-15 percig, amíg a zöldségek és a hal megpuhulnak.
A hal gyorsan megfő, ezért figyelj arra, hogy ne főzd túl, hogy megőrizzék a friss ízeket.
A végén szórd meg chilipehellyel, és tálald forrón.
Friss rizs vagy egy kis szelet pirított kenyér jól illik hozzá.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.