A csirke alaplevet forrald fel egy közepes lábosban, majd add hozzá a rizst és főzd 10-12 percig, amíg a rizs megpuhul.
Ha túl sok levet adsz hozzá, a rizs főzésénél figyelj rá, hogy ne legyen túl sűrű a leves.
Közben egy tálban verd fel a tojásokat a citromlével, sóval és borssal.
A tojásokat mindig alaposan verd fel, hogy ne maradjanak darabok.
Amikor a rizs elkészült, egy merőkanál forró levest adj a tojásos keverékhez, hogy felmelegedjen, majd fokozatosan öntsd vissza a leveshez, folyamatos keverés mellett.
A tojásokat mindig fokozatosan melegítsd fel, hogy elkerüld a tojás megfőzését a forró levesben.
Tedd vissza a levest a tűzre és keverd folyamatosan, amíg a leves besűrűsödik. Ne hagyd forrni!
Ha túl sűrűvé válik a leves, egy kis extra csirke alaplével hígíthatod.
Tálald forrón, megszórva friss petrezselyemmel.
A friss petrezselyem nemcsak szép színt ad, de extra friss ízt is biztosít a levesnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.