Bagel kaporral és krémsajttal, friss uborkával díszítve

Bagel kaporral

A bagel egy tradicionális reggeli étel, amely világszerte elterjedt. A kapros bagel egy friss és tápláló változata ennek a klasszikus ételnek, amely gyorsan elkészíthető és tökéletes egy rohanós reggelre. A kapor és az uborka kombinációja egy finom, gazdag ízt ad, amely tökéletesen illik a ropogós bagelhez. Ez a recept ideális választás egy könnyű reggeli vagy egy gyors ebéd számára, amelyet bármikor élvezhetsz.

Előkészület 10 perc
Elkészítés 5 perc
Teljes 15 perc
1200 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 4
4 db Bagel
1 ek. Friss kapor
150 g Krémsajt
1 db Friss uborka
0.5 tk.
0.5 tk. Fekete bors

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ
    GluténGlutén
    TejTej

    Elkészítési Lépések

    1

    Kezdjük a bagellel: helyezd őket egy sütőlapra, és tedd őket egy előmelegített 180°C-os sütőbe körülbelül 5 percig, hogy friss, meleg és ropogós legyen.

    Ha friss bagelt használsz, ezt a lépést elhagyhatod, mivel a friss bagel már puha és ízletes.

    2

    A friss uborkát vágd vékony szeletekre. Ha szeretnéd, az uborkát előtte egy kis sóval is meghintheted, hogy egy kicsit kiengedje a levét.

    Az uborka friss íze remekül passzol a kaporhoz, és a só segít, hogy az uborka még ízletesebb legyen.

    3

    A krémsajtot tedd egy tálba, és ízesítsd sóval és fekete borssal. Keverd simára.

    A krémsajt gazdag alapot ad a bagelnek, amely remekül illik a kapor és az uborka ízéhez.

    4

    A kész bagelt vágd ketté, és kend meg mindkét felét a fűszeres krémsajttal. A krémsajt alapja ad egy kellemes lágy ízt, amely jól passzol a kaporral és az uborkával.

    Ne sajnáld a krémsajtot, mert ez hozza ki igazán a friss zöldségek ízét.

    5

    Tedd a szeletelt uborkát a bagelre, majd szórd meg friss kaporral.

    A kapor ad egy különleges, friss ízt, de ha nem szereted, használhatsz helyette snidlinget vagy petrezselymet.

    6

    Tálald az elkészült bagelt azonnal, és élvezd a friss kapor és uborka ízét a ropogós bagellel.

    Ez az étel frissen a legfinomabb, de ha több személyre készíted, akkor minden egyes bagelt külön tálalj.