Kezdjük a bagellel: helyezd őket egy sütőlapra, és tedd őket egy előmelegített 180°C-os sütőbe körülbelül 5 percig, hogy friss, meleg és ropogós legyen.
Ha friss bagelt használsz, ezt a lépést elhagyhatod, mivel a friss bagel már puha és ízletes.
A friss uborkát vágd vékony szeletekre. Ha szeretnéd, az uborkát előtte egy kis sóval is meghintheted, hogy egy kicsit kiengedje a levét.
Az uborka friss íze remekül passzol a kaporhoz, és a só segít, hogy az uborka még ízletesebb legyen.
A krémsajtot tedd egy tálba, és ízesítsd sóval és fekete borssal. Keverd simára.
A krémsajt gazdag alapot ad a bagelnek, amely remekül illik a kapor és az uborka ízéhez.
A kész bagelt vágd ketté, és kend meg mindkét felét a fűszeres krémsajttal. A krémsajt alapja ad egy kellemes lágy ízt, amely jól passzol a kaporral és az uborkával.
Ne sajnáld a krémsajtot, mert ez hozza ki igazán a friss zöldségek ízét.
Tedd a szeletelt uborkát a bagelre, majd szórd meg friss kaporral.
A kapor ad egy különleges, friss ízt, de ha nem szereted, használhatsz helyette snidlinget vagy petrezselymet.
Tálald az elkészült bagelt azonnal, és élvezd a friss kapor és uborka ízét a ropogós bagellel.
Ez az étel frissen a legfinomabb, de ha több személyre készíted, akkor minden egyes bagelt külön tálalj.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.