Bagel paradicsommal és krémsajttal, friss bazsalikommal díszítve

Bagel paradicsommal

A bagel egy tradicionális reggeli étel, amely világszerte elterjedt. A paradicsomos bagel egy friss és tápláló változata ennek a klasszikus ételnek, amely gyorsan elkészíthető és tökéletes egy rohanós reggelre. A paradicsom és a krémsajt kombinációja egy finom, friss és gazdag ízt ad, amely tökéletesen illik a ropogós bagelhez. Ez a recept ideális választás egy könnyű reggeli vagy egy gyors ebéd számára, amelyet bármikor élvezhetsz.

Előkészület 10 perc
Elkészítés 5 perc
Teljes 15 perc
1200 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 4
4 db Bagel
2 db Érett paradicsom
150 g Krémsajt
1 ek. Friss bazsalikom
0.5 tk.
0.5 tk. Fekete bors

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ
    GluténGlutén
    TejTej

    Elkészítési Lépések

    1

    Kezdjük a bagellel: helyezd őket egy sütőlapra, és tedd őket egy előmelegített 180°C-os sütőbe körülbelül 5 percig, hogy friss, meleg és ropogós legyen.

    Ha friss bagelt használsz, ezt a lépést elhagyhatod, mivel a friss bagel már puha és ízletes.

    2

    A paradicsomokat vágd félbe, majd szeleteld fel vékony szeletekre.

    A friss paradicsom édesebb ízt ad a bagelnek. Ügyelj arra, hogy a szeletek ne legyenek túl vékonyak, hogy megtartsák az ízüket.

    3

    A krémsajtot tedd egy tálba, és ízesítsd sóval és fekete borssal. Keverd simára.

    A krémsajt és a só keveréke gazdag és krémes alapot biztosít a bagelnek, ami remekül illik a paradicsom ízéhez.

    4

    A kész bagelt vágd ketté, és kend meg mindkét felét a fűszeres krémsajttal. A krémsajt alapja ad egy kellemes lágy ízt, amely jól passzol a paradicsom frissességéhez.

    Ne sajnáld a krémsajtot, mert ez fogja segíteni, hogy a paradicsom és a bagel ízei összhangba kerüljenek.

    5

    Tedd a szeletelt paradicsomokat a bagelre, majd szórd meg friss bazsalikommal.

    A bazsalikom remekül passzol a paradicsomhoz, de ha nem szereted, próbálj ki friss petrezselymet vagy snidlinget.

    6

    Tálald az elkészült bagelt azonnal, és élvezd a friss paradicsom és krémsajt ízét a ropogós bagellel.

    Ez az étel frissen a legfinomabb, de ha több személyre készíted, akkor minden egyes bagelt külön tálalj.