Kezdjük a bagellel: helyezd őket egy sütőlapra, és tedd őket egy előmelegített 180°C-os sütőbe körülbelül 5 percig, hogy friss, meleg és ropogós legyen.
Ha friss bagelt használsz, ezt a lépést elhagyhatod, mivel a friss bagel már puha és ízletes.
A paradicsomokat vágd félbe, majd szeleteld fel vékony szeletekre.
A friss paradicsom édesebb ízt ad a bagelnek. Ügyelj arra, hogy a szeletek ne legyenek túl vékonyak, hogy megtartsák az ízüket.
A krémsajtot tedd egy tálba, és ízesítsd sóval és fekete borssal. Keverd simára.
A krémsajt és a só keveréke gazdag és krémes alapot biztosít a bagelnek, ami remekül illik a paradicsom ízéhez.
A kész bagelt vágd ketté, és kend meg mindkét felét a fűszeres krémsajttal. A krémsajt alapja ad egy kellemes lágy ízt, amely jól passzol a paradicsom frissességéhez.
Ne sajnáld a krémsajtot, mert ez fogja segíteni, hogy a paradicsom és a bagel ízei összhangba kerüljenek.
Tedd a szeletelt paradicsomokat a bagelre, majd szórd meg friss bazsalikommal.
A bazsalikom remekül passzol a paradicsomhoz, de ha nem szereted, próbálj ki friss petrezselymet vagy snidlinget.
Tálald az elkészült bagelt azonnal, és élvezd a friss paradicsom és krémsajt ízét a ropogós bagellel.
Ez az étel frissen a legfinomabb, de ha több személyre készíted, akkor minden egyes bagelt külön tálalj.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.