Kezdjük a bagellel: helyezd őket egy sütőlapra, és tedd őket egy előmelegített 180°C-os sütőbe körülbelül 5 percig, hogy friss, meleg és ropogós legyen.
Ha friss bagelt használsz, ezt a lépést elhagyhatod, mivel a friss bagel már puha és ízletes.
A sonkát szeleteld vékony csíkokra, és készíts elő egy uborkát is. Vágd az uborkát vékony szeletekre.
Ha vastagabb sonkát használsz, könnyen felapríthatod apró csíkokra, hogy könnyebben elférjenek a bagelen.
A krémsajtot tedd egy tálba, és ízesítsd sóval és fekete borssal. Keverd simára, hogy jól eloszoljanak az ízek.
A krémsajt extra lágy és gazdag ízt ad, és segít egyensúlyozni a sonka sósságát.
A kész bagelt vágd ketté, és kend meg mindkét felét a fűszeres krémsajttal. A krémsajt alapja ad egy kellemes lágy ízt, amely jól passzol a sonkával és uborkával.
Ha túl vastag lenne a krémsajt, egy kis lime levet is keverhetsz hozzá, hogy frissebb legyen.
Tedd a szeletelt sonkát és uborkát a bagelre. Szórd meg friss petrezselyemmel.
Ha nem szereted az uborkát, helyettesítheted paradicsommal, vagy más friss zöldségekkel.
Tálald az elkészült bagelt azonnal, és élvezd a friss sonka, krémsajt és uborka ízét a ropogós bagellel.
A bagelt akár előre is elkészítheted, de frissen a legfinomabb. Ha több személyre készíted, akkor minden egyes bagelt külön tálalj.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.