Bagel sonkával, krémsajttal és uborkával díszítve

Bagel sonkával

A bagel egy hagyományos reggeli étel, amely világszerte elterjedt. A sonkás bagel egy friss és tápláló változata ennek a klasszikus ételnek, amely gyorsan elkészíthető és tökéletes egy rohanós reggelre. A sonka, a krémsajt és az uborka kombinációja egy finom, krémes és gazdag textúrát ad, amely tökéletesen illik a ropogós bagelhez. Ez a recept ideális választás egy könnyű reggelire vagy egy gyors ebédre.

Előkészület 10 perc
Elkészítés 5 perc
Teljes 15 perc
1200 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 4
4 db Bagel
150 g Sonka
150 g Krémsajt
1 db Friss uborka
1 ek. Friss petrezselyem
0.5 tk.
0.5 tk. Fekete bors

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ
    GluténGlutén
    TejTej

    Elkészítési Lépések

    1

    Kezdjük a bagellel: helyezd őket egy sütőlapra, és tedd őket egy előmelegített 180°C-os sütőbe körülbelül 5 percig, hogy friss, meleg és ropogós legyen.

    Ha friss bagelt használsz, ezt a lépést elhagyhatod, mivel a friss bagel már puha és ízletes.

    2

    A sonkát szeleteld vékony csíkokra, és készíts elő egy uborkát is. Vágd az uborkát vékony szeletekre.

    Ha vastagabb sonkát használsz, könnyen felapríthatod apró csíkokra, hogy könnyebben elférjenek a bagelen.

    3

    A krémsajtot tedd egy tálba, és ízesítsd sóval és fekete borssal. Keverd simára, hogy jól eloszoljanak az ízek.

    A krémsajt extra lágy és gazdag ízt ad, és segít egyensúlyozni a sonka sósságát.

    4

    A kész bagelt vágd ketté, és kend meg mindkét felét a fűszeres krémsajttal. A krémsajt alapja ad egy kellemes lágy ízt, amely jól passzol a sonkával és uborkával.

    Ha túl vastag lenne a krémsajt, egy kis lime levet is keverhetsz hozzá, hogy frissebb legyen.

    5

    Tedd a szeletelt sonkát és uborkát a bagelre. Szórd meg friss petrezselyemmel.

    Ha nem szereted az uborkát, helyettesítheted paradicsommal, vagy más friss zöldségekkel.

    6

    Tálald az elkészült bagelt azonnal, és élvezd a friss sonka, krémsajt és uborka ízét a ropogós bagellel.

    A bagelt akár előre is elkészítheted, de frissen a legfinomabb. Ha több személyre készíted, akkor minden egyes bagelt külön tálalj.