Kezdjük a bagellel: helyezd őket egy sütőlapra, és tedd őket egy előmelegített 180°C-os sütőbe körülbelül 5 percig, hogy friss, meleg és ropogós legyen.
Ha friss bagelt használsz, ezt a lépést elhagyhatod, mivel a friss bagel már puha és ízletes.
A szalonnát szeleteld vékony csíkokra, és süsd meg egy serpenyőben közepes hőmérsékleten. Süsd addig, amíg a szalonna ropogós nem lesz.
A szalonnát ne süsd túl, mert akkor túlságosan kemény lesz. Tartsd szem előtt, hogy ropogós legyen, de még ne égjen meg.
A krémsajtot tedd egy tálba, és ízesítsd sóval és fekete borssal. Keverd simára.
A krémsajt gazdag és lágy alapot ad a bagelnek, míg a só és a fekete bors kiemelik a szalonna ízét.
A kész bagelt vágd ketté, és kend meg mindkét felét a fűszeres krémsajttal. A krémsajt alapja ad egy kellemes lágy ízt, amely jól passzol a szalonnával.
Ne sajnáld a krémsajtot, mert ez fogja segíteni, hogy a szalonna és a bagel ízei összhangba kerüljenek.
Tedd a ropogós szalonnát a krémsajtos bagelre, majd szórd meg friss petrezselyemmel.
A petrezselyem frissességet ad, de ha nem szereted, próbálj meg más fűszereket használni, mint például snidlinget.
Tálald az elkészült bagelt azonnal, és élvezd a friss szalonna és krémsajt ízét a ropogós bagellel.
Ez az étel frissen a legfinomabb, de ha több személyre készíted, akkor minden egyes bagelt külön tálalj.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.