Ăztasd be a zselatinlapokat hideg vĂzbe, hogy megpuhuljanak.
Mindig hideg vizet hasznĂĄlj a zselatin ĂĄztatĂĄsĂĄhoz, kĂŒlönben összeragad.
Egy közepes lĂĄbosban melegĂtsd fel a tejszĂnt Ă©s a cukrot közepes lĂĄngon, amĂg a cukor teljesen feloldĂłdik. Add hozzĂĄ a vanĂlia kivonatot.
A tejszĂnt ne forrald, csak melegĂtsd addig, amĂg a cukor feloldĂłdik.
Nyomkodd ki a zselatinlapokat, Ă©s keverd a forrĂł tejszĂnes keverĂ©khez, amĂg teljesen feloldĂłdik.
A zselatint alaposan nyomkodd ki, hogy ne maradjon benne felesleges vĂz.
Vedd le a keverĂ©ket a tƱzrĆl, Ă©s hagyd kicsit hƱlni, majd keverd hozzĂĄ a Baileyâs likĆrt, hogy az alkohol Ăze megmaradjon.
Fontos, hogy a keverĂ©k ne legyen tĂșl forrĂł, amikor a Baileyâs-t hozzĂĄadod, mert az alkohol elpĂĄrologhat.
Ăntsd a keverĂ©ket elegĂĄns poharakba, Ă©s hagyd hƱlni. Helyezd hƱtĆbe, hogy megszilĂĄrduljon (legalĂĄbb 3-4 Ăłra).
A hƱtĆben fedd le a poharakat folpackkal, hogy ne vegyĂ©k ĂĄt a hƱtĆ szagait.
TĂĄlalĂĄs elĆtt dĂszĂtsd csokolĂĄdĂ©forgĂĄccsal Ă©s friss mĂĄlnĂĄval.
A mĂĄlnĂĄt közvetlenĂŒl tĂĄlalĂĄs elĆtt tedd rĂĄ, hogy ne ĂĄztassa el a panna cottĂĄt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.