A kenyeret vágd kis kockákra. A mandulát durvára vágd.
A kenyeret frissen érdemes használni, hogy ropogósabb legyen a végén. Ha régebbi kenyeret használsz, pirítsd meg előbb.
A fokhagymát zúzd össze, és egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat.
A fokhagyma gyorsan megpirul, ezért ügyelj rá, hogy ne égjen meg, mert keserűvé válhat.
Add hozzá a kenyeret és a mandulát az olívaolajhoz, és pirítsd 5-7 percig, amíg aranybarnára sülnek.
A kenyér és mandula együttes pirítása adja meg a ropogós textúrát, ügyelj rá, hogy egyenletesen piruljanak.
Sózd, borsozd ízlés szerint, majd öntsd hozzá a vizet, és keverd jól össze.
A víz hozzáadása segít a kenyérnek és mandulának, hogy jobban összeérjenek az ízek.
Tálald friss petrezselyemmel díszítve.
A friss petrezselyem nemcsak díszít, hanem friss ízt is ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.