A banánokat hámozd meg, és villával törd össze őket egy tálban.
A banánoknak érettnek kell lenniük, hogy édesebb és szaftosabb legyen a sütemény.
A tojást egy tálban verd fel, majd add hozzá a cukrot, a vaníliás cukrot és a kókusztejet. Keverd össze jól.
A kókusztej gazdagabbá teszi az ízt, és segít a tészta puha textúrájában.
A rizslisztet, a finomlisztet, a sütőport és a csipet sót egy külön tálban keverd össze.
A rizsliszt segít a sütemény állagának puhaságában, így érdemes jól összekeverni a többi liszttel.
A száraz összetevőket fokozatosan add hozzá a banános keverékhez, és keverd simára.
Ne keverd túl a tésztát, hogy a sütemény könnyed maradjon.
Add hozzá a mazsolát a tésztához, majd öntsd egy kivajazott, lisztezett sütőformába.
A mazsola gazdag ízt ad a süteménynek, de ha túl sok mazsolát adsz hozzá, akkor az étel túl édes lehet.
Előmelegített 180°C-os sütőben süsd 30-35 percig, amíg a sütemény aranybarna és átsült.
Ha egy fogpiszkálót beleszúrsz, és tisztán jön ki, a sütemény kész.
Miután elkészült, hagyd egy kicsit kihűlni a formában, majd tálald szeletekre vágva.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.