Egy tĂĄlban keverd össze a teljes kiĆrlĂ©sƱ lisztet, a sĂŒtĆport, a sĂłt Ă©s a cukrot.
A liszt keverĂ©se a sĂŒtĆporral biztosĂtja, hogy a bannock könnyƱ Ă©s pufi legyen.
Add hozzĂĄ a hideg vajat, Ă©s morzsold el a liszt keverĂ©kĂ©ben, amĂg morzsalĂ©kos ĂĄllagĂș nem lesz.
A hideg vaj segĂt abban, hogy a tĂ©szta levegĆsebb legyen.
Fokozatosan add hozzĂĄ a tejet, Ă©s dolgozd össze, amĂg egy lĂĄgy tĂ©sztĂĄt nem kapsz.
Ne keverd tĂșl a tĂ©sztĂĄt, hogy ne legyen kemĂ©ny. Ha tĂșl szĂĄraz, egy kis extra tej hozzĂĄadĂĄsĂĄval javĂthatsz rajta.
MelegĂts elĆ egy serpenyĆt közepes lĂĄngon, Ă©s egy kis vajjal kend ki.
Ha nem szeretnĂ©l tĂșl sok zsĂrt, egy kis olĂvaolajjal is megolajozhatod a serpenyĆt.
A tĂ©sztĂĄt öntsd a serpenyĆbe, Ă©s lapĂtsd el egyenletesen. SĂŒssĂŒk 10-12 percig, amĂg az alja aranybarna nem lesz.
Ne fedj le a serpenyĆt, hogy a tĂ©szta szĂ©pen ĂĄtsĂŒljön, Ă©s enyhĂ©n piruljon az alja.
Ha elkĂ©szĂŒlt, fordĂtsd meg, Ă©s sĂŒsd a mĂĄsik oldalĂĄt tovĂĄbbi 5-7 percig, amĂg szĂ©p aranybarna nem lesz.
HasznĂĄlj egy lapos spatulĂĄt a könnyƱ megfordĂtĂĄshoz.
Tålald melegen, és ha szeretnéd, kenj rå egy kis vajat vagy mézet.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.