A fehér és lila káposztát vékony csíkokra szeleteld, vagy egy nagyobb lyukú reszelőn lereszeld.
A káposztát egy éles késsel vagy mandolinnal a legkönnyebb vékonyra szeletelni.
A sárgarépát is reszeld le, majd keverd össze a káposztákkal egy nagy tálban.
Ha nincs időd reszelni, használhatsz előre reszelt sárgarépát is.
Egy külön tálban keverd össze a majonézt, a görög joghurtot, az almaecetet, a barnacukrot, a mustárt, a BBQ szószt, a sót és a fekete borsot, amíg homogén öntetet kapsz.
A görög joghurt helyett használhatsz tejfölt is, ha nincs otthon joghurt.
Öntsd rá az öntetet a reszelt zöldségekre, és alaposan forgasd össze, hogy mindenhol egyenletesen bevonja őket.
Ne öntsd az összes öntetet a salátára egyszerre, hanem fokozatosan adagold, hogy ne legyen túl nedves.
Fedd le a tálat, és tedd a hűtőbe legalább 30 percre, hogy az ízek összeérjenek.
A legjobb, ha a salátát legalább 1-2 órát hűtöd, hogy az ízek igazán összeérjenek.
Tálald hidegen grillezett ételek mellé, hamburgerek kiegészítőjeként vagy akár önmagában egy frissítő salátaként.
A salátát tálalás előtt friss petrezselyemmel is megszórhatod.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.