Egy közepes méretű serpenyőben keverjük össze a paradicsompürét, a BBQ szószt és a barnacukrot.
A legjobb eredmény érdekében használj minőségi paradicsompürét.
Adjuk hozzá az almaecetet, a füstölt paprikát, a fokhagyma port, a hagyma port, a chili pelyhet, a sót és a fekete borsot.
A fűszerek mennyiségét ízlés szerint változtathatod. Ha nem szereted a csípőset, hagyd ki a chili pelyhet.
Közepes lángon melegítsük a keveréket, folyamatos keverés mellett, amíg a cukor teljesen feloldódik és a szósz kissé besűrűsödik (kb. 5-7 perc).
Ügyelj arra, hogy a szósz ne égjen le. Folyamatosan keverd, hogy a cukor egyenletesen oldódjon fel.
Adjunk hozzá vizet, ha szükséges a kívánt állag eléréséhez, majd keverjük alaposan össze.
A víz mennyiségét fokozatosan adagold, hogy ne legyen túl híg a ketchup.
Hagyjuk kihűlni, majd tálaljuk sült húsok, grillezett zöldségek vagy mártogatósként sült krumpli mellé.
A ketchupot hűtőszekrényben tárolhatod, légmentesen záródó edényben.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.